Топчета за стръв T-BAITS Spicy Fish WAFTERS, микс 10/12 mm

14.00лв.

Протеиновите топчета притежават богато разнообразие от рибни, млечни и месни протеини, както и подбрани натурални зърнени култури.

SKU: N/A
Категория:
Наличност: В наличност

T-BAITS Spicy Fish се отличават с рибния си аромат и лют вкус.

Популярният аромат вече е наличен и в балансирани топчета за стръв – wafters. Тяхната неутрална плуваемост ви позволява да направите изключително балансиран монтаж, в който помръдва единствено стръвта, докато куката и повода лежат скрити на дъното.

Те съдържат тройно увеличени активни съставки и усилен аромат, което ги отличава от стандартните протеинови топчета на марката, за да накарат рибата да избере именно тях, сред всички останали на петното.

Предлагат се в 90 г твърда кутийка с капаче, която включва микс от 10 и 20 mm топчета за максимално удобство.За по-голяма атрактивност, може да подобрите действието им с другите продукти от същата серия – паста, дип и атрактор T-BAITS.  Топчетата T-BAITS притежават богато разнообразие от рибни, млечни и месни протеини, както и подбрани натурални зърнени култури.

Протеиновите топчета T-BAITS предлагат отлично съчетание качество-цена и са доказали качествата си на много водоеми в България.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Топчета за стръв T-BAITS Spicy Fish WAFTERS, микс 10/12 mm“

Добавено в количката

Виж количката