Въдица за туичинг риболов GC Slash

From: 77.00лв.

Изчисти
SKU: N/A
Категория:
Етикет:
Наличност: В наличност

Спининг въдицата SLASH е отговор на утвърдената теория за twitch спининги в този ценови диапазон.

Добре известен факт е, че съществуващите на пазара спинингови пръти в по-ниския ценови диапазон не издържат на критика, образно казано, и имат най-примитивни характеристики, подходящи за риболов дори за много скромни риболовци.Тази въдица  напълно разсейва този стереотип и ясно показва какъв трябва да бъде спининговият прът в този ценови диапазон.

SLASH не е спинингова въдица за начинаещи, а наистина удобен за употреба инструмент с всички необходими характеристики и възможно най-широко тяло.

Пръчката е оборудвана с висококачествени SiC водачи, чудесен и надежден макародържач и практична EVA дръжка.

Тялото е специално проектирано за остри връзки с примамки тип „мининоу“. Структурата му може да се опише като нормално-бърза. Комбинацията от тази акция и високата твърдост на материала гарантира, че воблерите получават възможно най-острата игра по възможно най-удобния начин, което води до комфортно замятане на дълги разстояния.

Въдиците от серията „SLASH се състоят от два модела с различна здравина в една дължина: Версията М„, тествана на 6-24 g, е подходяща за използване на средни и големи примамки и мининови размери, включително 130 mm. А версията MN с тегло 10-35 g е идеална за тези, които предпочитат твърдите, резки анимации с примамки в диапазона от 110-130+ размера и в трудни условия, които изискват „ударна“ игра.

Въдицата SLASH позволява на начинаещите да изследват всички аспекти на спининговия риболов с миниатюрни примамки и е идеален като надежден инструмент или втори резервен комплект за опитните риболовци.

В заключение можем да добавим че тази въдица е един невероятен риболовен инструмент който надхвърля очакваната от него характеристика.

Подходяща е за щука,костур и др.

-Дължина 1,98м

-Транспортен вид 104см
-Тегло 130гр
-Строй средно бърз
-Кастинг 6-24гр
-Брой секции 2

-Дължина 1,98м

-Транспортен вид 104см
-Тегло 135гр
-Строй средно бърз
-Кастинг 10-35гр
-Брой секции 2

-Дължина 1,98м

-Транспортен вид 104см
-Тегло 125гр
-Строй средно бърз
-Кастинг 5-21гр
-Брой секции 2
размери

Кастинг 6-24гр, Кастинг 10-35гр, Кастинг 5-21гр

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Въдица за туичинг риболов GC Slash”

Добавено в количката

Виж количката