Въдица за спининг риболов GC Attrezzo

From: 393.00лв.

Изчисти
SKU: N/A
Категория:
Етикет:
Наличност: В наличност

Представяме на вашето внимание една уникална спининг серия от въдици.

Серията е застъпена от спинингови пръти от лек до среден клас.

Леките, груби или деликатни варианти на въдиците по нищо не отстъпват на  характеристиките на много по-скъпите спинингови въдици на други производители.

Заготовките са изработени от въглеродна смес и се предлагат в модулни варианти от 30, 36 и 40 т.

Те притежават отлична мощност, за да контролират рибата по време на кълване, и невероятна чувствителност, за да предадат на риболовеца цялата информация, която се случва с примамката.

Водачите Fuji KL с вложки от SiC и титаниеви върхове имат много по-лек връх, което осигурява по-добра работа на пръчката при трудни метеорологични условия и има положителен ефект върху далечината и точността на замятане.

Въдицата е оборудвана  с разделена EVA дръжка и Fuji IPS макародържач.

Пръчката може да се опише с три думи: лекота, твърдост и чувствителност.

Именно тези характеристики са в основата на Attrezzo и  позволяват на риболовецът да се възползва максимално от иновацията в пръчката.

Въдицата е с кух „тръбен“ връх, идеален за джиг риболов, който позволява пълно активиране на примамката както при ниски, така и при високи тестови диапазони.

Водачите Fuji са снабдени с вложки от SiC, а върховият водач  е изработен от титан.

Така върхът на спининговата въдица става много по-лек, намалява до минимум трептенето на върха по време на замятане, увеличава дистанцията на замятане, елиминира влиянието на вятъра при риболов и ви позволява да реализирате пълния потенциал на високомодулната въдица.

Тези спинингови пръти са снабдени и с макародържач Fuji IPS, която осигурява удобен захват за много любители на спининга.

Attrezzo се отличава и с ергономична дръжка, изработена от издръжлив EVA материал, и стилен, изчистен дизайн.

Серията се състои от пет въдици.

Attrezzo 710LT е най-универсалният модел в гамата. Основната характеристика на спининговия прът е безупречното му представяне в целия тестови диапазон и най-вече отличният контрол на дъното на примамката. Дори и с доста дебело влакно, върхът е напълно „включен“ при натоварване от 2 грама и размер на примамката от 5 см. В същото време върхът не губи позицията си върху горните тестове, което ви позволява уверено да замятате джиг с 12-грамови тежести и 8 см примамки.

Моделът 710LT е подходящ за риболов на къси и средни разстояния на различни видове риба – от малък костур с леки тежести до тежка щука и щурец с доста големи примамки.

Дължината на спининговия прът е 2,39 м, тестът е 0,912 г, а общото тегло на пръта е само 99 г.

Attrezzo 710MLT е най-мощният модел и е идеален за риболов с тежка стръв. Тестовата система, която може да се опише като идеална за контрол на примамките, тежи 4 грама.

В сравнение с другите модели, този вариант на въдицата осигурява по-добър контрол над големи хвърлящи хайвер риби и е особено ценен при трудни условия на риболов, като корали, остри ръбове и стръмни брегове. Този модел би трябвало да се хареса и на любителите, които ловят щука от брега или от лодка по по-малките реки. Твърдата и мощна форма гарантира, че рибата ще захване мундщука, а резервът от енергия на топката помага да се преодолеят тежките трофеи.

Горната граница на теста е 18 грама, като се има предвид 8-9 см примамка, и в тази конфигурация пръчката може уверено да се справи без проблем.

Дължината на спининговата въдица е 2,39 м, с тест 1,5-18 г и общо тегло 108 г.

Attrezzo 83LT е най-чувствителният прът в линията. Тя е предназначена за риболов на средни и дълги разстояния с относително леки тежести: с линия 0,3 е възможно да се контролира оборудване от 1 грам до 5 см примамки.

В същото време средната и опашната част на пръта здраво държат куката и задържат рибата, когато се закачи. Идеалният диапазон на използване може да се каже, че е между 2 и 7 грама, но дори между 9 и 10 грама върхът участва добре в анимацията и експлозията на примамката без очевидни „провали“.

Този формат на въдицата е идеален за риболов на хищници като щука, костур и малък костур в плитки води и е много популярен сред състезателните риболовци.

Дължината на спининговата въдица е 2,51 м, тестът е 0,9-10 г, а общото тегло 103 г.

Attrezzo 83MLT може да се счита за аналог на модела Light. Със същата дължина от 2,51 м спининг моделът има много по-голяма мощност, отлична производителност до горната граница на теста и надеждно задържане и контрол на големи риби са основните му предимства: може да се създаде напълно контролирано окабеляване с тежести от 3 g до 16 g, както и анимация със силен акцент върху подкрепата.

Дължината на спининговата въдица е 2,51 м, тест 1,2-16 г, общо тегло 107 г.

Atletso 90MLT , е предназначен за джигов риболов на много дълги разстояния. Този тип риболов изисква по-предизвикателни условия за въдицата, тъй като времето често оказва силно влияние върху контрола на стръвта и кълването. Дори и най-малкият насрещен вятър може да предизвика ясно изразена дъга при риболов на дълги разстояния. Това позволява на примамката да се вижда ясно и, най-важното, да се постигнат всички усилия за закачане на рибаря на десетки метри от ухапания хищник.

Моделът 90MLT е проектиран за решаване на такава трудна задача. В същото време пръчката не е прекалено твърда, което осигурява закачане и задържане на рибата на куката. Формата позволява също така хвърляне на стръвта на големи разстояния, т.нар. отвъд хоризонта“, което осигурява стръв за риби, които все още не са уловени.

Идеалният работен диапазон е 312 гр

Дължината на спининга е 2,74 м, тестът е 1,5-16 г, а общото тегло е 116 г.

Всички модели са подходящи за риболов с примамки, блесни, воблери, миньони и други малки примамки, както и с джиг комплекти.

Характеристики:

Attrezzo 710LT 2.39м 0.9-12гр

Attrezzo 710MLT 2.39м 1.5-18гр

Attrezzo 83LT 2.51м 0.9-10гр

Attrezzo 83MLT 2.51м 1.2-16гр

Attrezzo 90MLT 2.74м 1.5-16гр

размери

Attrezzo 710LT 2.39м 0.9-12гр, Attrezzo 710MLT 2.39м 1.5-18гр, Attrezzo 83LT 2.51м 0.9-10гр, Attrezzo 83MLT 2.51м 1.2-16гр, Attrezzo 90MLT 2.74м 1.5-16гр

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Въдица за спининг риболов GC Attrezzo”

Добавено в количката

Виж количката