Въдица GC Boat Universal 1.40-1.70м 100-200гр

70.00лв.

SKU: N/A
Етикет:
Наличност: В наличност

Представяме на вашето внимание GC Boat Universal. Универсална въдица в строг дизайн с матова бланка и има EVA дръжка, която е по-малко податлива на влиянието на агресивни среди (солена вода, мръсотия, пясък) от тапата и в резултат на това е по-практична за използване.

Бланката GC Boat Universal има бързо закрепване и е изработена от високомодулен графит и има телескопичен дизайн .

Въдицата е оборудвана с два сменяеми върха с различна твърдост, което ви позволява да изберете необходимата чувствителност и твърдост при риболов.
Пръчката GC Boat Universal е оборудвана с пръстени с SiC вложки, които ви позволяват да работите с плетени линии.

Въдицата е универсална и подходяща за използване при риболов от лодка както в морето, така и в сладки води.

Тя има дължина в диапазона от 1.40 до 1.70 метра и може да бъде лесно сглобена, като транспортният размер е 82 сантиметра. Въдицата е лека, с тегло от 165 грама, което я прави удобна за дълги риболовни сесии.

С коляновата система 2+2, въдицата предоставя допълнителна здравина и стабилност при замятане. Тя има тест в диапазона от 100 до 200 грама, което позволява хващането на по-големи риби и използването на по-тежки примамки.

Стилът на въдицата е бърз, което дава възможност за по-дълги и точни замятания. Материалът, използван за изработката на въдицата, е графит, който осигурява лекота, здравина и добра чувствителност.

Тази универсална бордова въдица е идеална за риболовци, които търсят надеждност, функционалност и превъзходна изработка при риболов от лодка.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Въдица GC Boat Universal 1.40-1.70м 100-200гр”

Добавено в количката

Виж количката