Въдица за фидер риболов GC Verte-X

From: 156.00лв.

Изчисти
SKU: N/A
Категория:
Етикет:
Наличност: В наличност

GC Verte-X е висококачествена фидер въдица, предназначена за риболов на борбени риби.

Тя е изработена с изключителна внимателност и висококачествени материали, което я прави издръжлива и надеждна.

Основните характеристики на GC Verte-X включват:

  1. Материали: Въдицата е изградена от високомодулен карбонов материал, който осигурява лекота, здравина и чувствителност. Този материал осигурява отлично усещане за забиване на рибата и позволява по-добра контрол върху примамката.
  2. Дължина и акция: GC Verte-X се предлага в различни дължини и акции, което позволява на рибаря да избере подходящия модел според конкретните си нужди и предпочитания. Дължините могат да варират от по-къси за риболов в ограничени пространства до по-дълги за далечни замятания.
  3. Водачи: Въдицата е оборудвана с висококачествени водачи с керамични вложки, които осигуряват гладко движение на влакното и намаляват триенето. Това позволява по-добро хвърляне и по-добро усещане за късите кълвания.
  4. Ръкохватка: GC Verte-X разполага с удобна и ергономична ръкохватка, която осигурява комфорт и добър захват по време на риболов. Ръкохватката е изработена от висококачествен материал, който е издръжлив и устойчив на износване.
  5. Дизайн: Въдицата има стилен и модерен дизайн, който я прави не само функционална, но и визуално привлекателна.

GC Verte-X е идеална за риболов на фидер със средни и тежки хранилки, като предлага прецизност, дълготрайност и удобство при употреба.

Независимо дали сте начинаещ или опитен рибар, тази въдица ще работи перфектно на водоема и е в състояние да достигне над 100м замятане.

 Golden Catch Verte-X Feeder 3.60м 110гр,тегло 235гр
 Golden Catch Verte-X Feeder 3.60м 70гр, тегло 206гр
 Golden Catch Verte-X Feeder 3.60м 90гр, тегло 219гр
 Golden Catch Verte-X Feeder 3.90м 130гр, тегло 245гр
размери

Verte-X Feeder 3.60м 110гр,тегло 235гр, Verte-X Feeder 3.60м 70гр, тегло 206гр, Verte-X Feeder 3.60м 90гр, тегло 219гр, Verte-X Feeder 3.90м 130гр, тегло 245гр

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Въдица за фидер риболов GC Verte-X”

Добавено в количката

Виж количката