Плетено влакно ZEOX Element PE X4 150м Fluo Green

From: 16.00лв.

Изчисти
SKU: N/A
Категория:
Етикет:
Наличност: В наличност

Плетеното влакно ZEOX Element PE X4 с дължина от 150 метра и в цвета Fluo Green е отличен избор за риболовни ентусиасти. Ето някои от характеристиките и предимствата на това влакно:

  1. Издръжливост: ZEOX Element PE X4 е изработено от висококачествени плетени влакна, които му придават изключителна издръжливост и здравина. Това позволява да се справяте с по-големи риби и да издържа на силни натоварвания без да се прекъсва.
  2. Гъвкавост: Влакното е създадено с X4 конструкция, което му придава отлична гъвкавост и мекота. Това улеснява далечните замятания и осигурява по-добро усещане при кълване.
  3. Покритие: Fluo Green цветът на влакното го прави лесно видимо върху водната повърхност и дори в условия на слаба видимост. Това помага за контролиране на линията и наблюдение на кълването.
  4. Плътност: ЗEOX Element PE X4 има по-висока плътност в сравнение с традиционните найлонови влакна, което позволява по-бързо и по-точно потъване във водата. Това е особено полезно при риболов на по-голяма дълбочина или в бързи течения.
  5. Устойчивост на износване: Плетеното влакно е известно със своята издръжливост и устойчивост на износване. То е устойчиво на триене, абразия и UV лъчи, което го прави дълготрайно и подходящо за интензивен риболов.

Element PE X4 също така е подходящо за различни видове риболов, включително спининг и дънен риболов на шаран, сом, каракуда и други видове риби. Това влакно предлага отличен контрол на примамката, висока издръжливост и надеждност, което го прави предпочитан избор за много риболовци.

Въпреки това, винаги е важно да изберете правилния диаметър и клас на влакното в зависимост от вашите нужди, условия на риболов и целите ви.

Плетено влакно Zeox Element PE X4 150м Fluo Green #1.0
Плетено влакно Zeox Element PE X4 150м Fluo Green #1.2
Плетено влакно Zeox Element PE X4 150м Fluo Green #1.5
Плетено влакноZeox Element PE X4 150м Fluo Green #2.0
Плетено влакно Zeox Element PE X4 150м Fluo Green #2.5
Плетено влакно Zeox Element PE X4 150м Fluo Green #3.0
Плетено влакно Zeox Element PE X4 150м Fluo Green #3.5
размери

#1.0, #1.2, #1.5, #2.0, #2.5, #3.0, #3.5

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Плетено влакно ZEOX Element PE X4 150м Fluo Green”

Добавено в количката

Виж количката