Шаранджийско влакно ZEOX Element Carp Line 1000м Multicolor

From: 26.00лв.

Изчисти
SKU: N/A
Категория:
Етикет:
Наличност: В наличност

ЗEOX Element Carp Line има повишена еластичност, което е полезно при риболова на шаран и други големи риби. Тази характеристика позволява на влакното да гаси трепканията на рибата, когато тя се бори, и да я държи по-добре на куката. Повишената еластичност също така позволява на въдицата да остане стабилна и здрава на възлите, дори при критични натоварвания по време на изваждане на големи риби от водата. Това помага да се намали рискът от скъсване на влакното и загуба на улов.

EOX Element Carp Line е шаранджийско влакно, предназначено за риболов на шаран и други големи риби. Влакното е с дължина 1000 метра и мултицветен дизайн, който помага за визуалното откриване на промените в повърхностната активност на рибите. Това може да бъде полезно при риболова, когато е важно да забележите всяко движение или изтегляне на влакното.

  • Дължина: 1000 метра.
  • Многоцветен дизайн: Помага за визуалното откриване на активността на рибите.
  • Подходящо за шаранов риболов: Влакното е специално разработено за издръжливост и устойчивост при риболова на шаран и други големи риби.
  • Висока издръжливост: ЗEOX Element Carp Line е изработено с акцент върху здравината, за да издържи на силните удари и натоварвания при лова на големи риби.
  • Плаващо влакно: Плаващата характеристика на влакното помага за по-добро контролиране на поплавъците или монтажите върху водата.
  • Висока чувствителност: Влакното предлага добра чувствителност, която ви позволява да забележите и реагирате бързо на най-фините движения или кълвания.
Nylon Line Zeox Element Carp 1000m Multicolor 0.285мм
Nylon Line Zeox Element Carp 1000m Multicolor 0.309мм
Nylon Line Zeox Element Carp 1000m Multicolor 0.350мм
Nylon Line Zeox Element Carp 1000m Multicolor 0.405мм
размери

0.285мм, 0.309мм, 0.350мм, 0.405мм

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Шаранджийско влакно ZEOX Element Carp Line 1000м Multicolor”

Добавено в количката

Виж количката