Монофилно влакно KATRAN Crypton Symbios

From: 68.00лв.

Основно монофилно влакно KATRAN Crypton Symbios.

Изчисти
SKU: N/A
Категории: ,
Наличност: Няма наличност

Symbios е топ влакно от най-висок клас, като съотношението здравина-диаметър е най-високото от гамата на Katran.

Използвана е иновативна технология за пречупване на светлината, която прикрива влакното при всякакво дъно в комбинация с добре видими 50 см секции от Katran Neon.

Влакното е добре замаскирано по дъното без да плаши мнителните риби, а видимите участъци помагат на риболовеца нощем и при вадене на риба.

Другата иновация при Катран Криптон Симбиос се състои в това, че неговата максимална здравина е измерена при albright възел, за да бъдат данните още по-точни, което е много важно в състезателния шаранджийски риболов.

Влакното има ниска разтегливост от 13-14% и минимална памет. Има висока абразивоустойчивост, гладко е, еластично и преминава с лекота през водачите, постигайки максимални дистанции при кастинг.

Огледално полираната му повърхност го предпазва от прах и мръсотии, като влакното остава чисто и гладко за дълго време.

На всеки 250 метра от ролката ще намерите добре познатите за марката маркери, които ще ви помогнат да разпределите абсолютно точно влакното на няколко шпули.
Влакното е пакетирано в метални кутии, които го предпазват изцяло от слънчевите лъчи и механични повреди при съхранение и транспортиране.

 

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Монофилно влакно KATRAN Crypton Symbios”

Добавено в количката

Виж количката