Pink Fluorocarbon FISH CANNOT SEE 30м

From: 15.90лв.

Изчисти
SKU: N/A
Категория:
Етикет:
Наличност: В наличност

Влакно,произведено от 100% флуоровъглеводород с високо молекулно тегло, това влакно е лесно забележимо от риболовците и невидим за рибите, което значително подобрява в успехът при риболов на различни видове риби!

„Розовият флуорокарбон е резултат на научни изследвания и обширни тестове за риболов, използващ специална формула с ‘Патент P’, с цел намаляване на дължините на вълните, които рибите улавят, правейки го практически ‘невидим за рибите’.

„Стелт розовото’ е лесно забележимо за рибарите и трудно забелязвано от рибите. Покрива по-широк спектър от нюанси, които са невидими за рибите, в сравнение с обикновената розова линия. Изработен е от флуоровъглерод с високо молекулно тегло, който го прави гъвкав и издръжлив. Подходящ е за употреба с големи макари.

Характеристики:

  • Уникален ефект на цветен филтър, осигурен от патента .
  • Линията реагира на светлината, като позволява преминаването й през въдицата, като запазва цвета и яркостта й. Съчетание между ефект на цветен филтър и прозрачност е от съществено значение, тъй като рибите често разпознават линиите като силуети.
  • Невидимо розово  оборудвано с уникална функция на цветен филтър, която абсорбира широк диапазон от дължини на вълните, които са чувствителни за рибите, осигурявайки същевременно прозрачност.“

„Розовият флуоровъглерод, невидим за рибите“, поради намаляването на дължините на вълните, които рибите забелязват, позволява по-голямата видимост от човешкото око, в сравнение с обикновените розови линии.

Този ефект прави линията по-лесно забележима за хората и увеличава ефективността й при риболов на всички видове риби, особено при лова на риба с резби и по-големи риби!“

Pink Fluorocarbon FISH CANNOT SEE 30м 2.5Lbs 1.2kg (0.128mm)
Pink Fluorocarbon FISH CANNOT SEE 30m 2.5Lbs 1.2kg (0.128mm)
Размери

#2.5lbs 1.2 кг (0.128мм), #3lbs 1.5 кг (0.148мм)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Pink Fluorocarbon FISH CANNOT SEE 30м”

Добавено в количката

Виж количката