Стойка ZEOX Feeder Rest FR-20L

9.00лв.

SKU: N/A
Категория:
Етикет:
Наличност: В наличност

Стойката ZEOX Feeder Rest FR-20L е специално проектирана стойка за риболов с фидер прът. Тя предоставя удобно и стабилно място за поставяне на въдицата по време на риболова, осигурявайки оптимална подкрепа и контрол върху пръта.

FR-20L е изработена от здрав и устойчив на външни условия материал, който осигурява дълготрайност и надеждност. Тя е издръжлива и устойчива на натоварванията при замятане и задържане на по-тежки фидер пръти.

FR-20L разполага със сменяеми държачи за въдици, което позволява на риболовеца да избира оптималната височина и ъгъл на поставяне на пръта. Това ви дава възможност да адаптирате стойката според вашия стил на риболов и предпочитания.

Стойката ZEOX Feeder Rest FR-20L е лесна за монтаж и демонтаж, като се осигурява здраво закрепване на пръта. Също така, тя е компактна и лесна за транспортиране, което я прави удобна за пренасяне до риболовното място.

FR-20L е подходяща за различни условия на риболов, като риболов на езера, реки и канали. Тя ви помага да поддържате стабилност и контрол върху пръта, осигурявайки ви по-голяма точност и възможност за постигане на успешни резултати при риболова с фидер прът.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Стойка ZEOX Feeder Rest FR-20L”

Добавено в количката

Виж количката