Стойка ZEOX Feeder Rest FR-10V

9.00лв.

SKU: N/A
Категория:
Етикет:
Наличност: В наличност

Стойката ZEOX Feeder Rest FR-10V е специално разработена за риболов на фидер. Тя предоставя удобно и стабилно място за поставяне на въдицата по време на риболова, осигурявайки оптимална подкрепа и контрол върху пръта.

Стойката е изработена от здрав и устойчив на външни условия материал, който осигурява дълготрайност и надеждност. Също така, стойката е лека и компактна, което я прави удобна за транспортиране и съхранение.

ZEOX Feeder Rest FR-10V разполага със специална конструкция, която осигурява стабилно поставяне на въдицата върху нея. Тя разполага с възможност за регулиране на височината и наклона, което ви позволява да настроите стойката според вашите предпочитания и нужди.

Стойката ZEOX Feeder Rest FR-10V е идеална за риболов на фидер, където стабилността и контролът върху пръта са от съществено значение. Тя ви помага да поддържате пръта в правилната позиция и да контролирате поставянето на примамката.

Със своята функционалност и удобство, стойката ZEOX Feeder Rest FR-10V е незаменим аксесоар за риболовците, които предпочитат риболова на фидер.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Стойка ZEOX Feeder Rest FR-10V”

Добавено в количката

Виж количката