Гребен за хранилка ZEOX Pole Rest

From: 9.50лв.

Изчисти
SKU: N/A
Категория:
Етикет:
Наличност: Няма наличност

Гребенът за хранилка ZEOX Pole Rest е аксесоар за риболов, който се използва за фиксиране на хранилката на въдицата. Той е снабден с гумено покритие, което осигурява сигурно и стабилно закрепване на хранилката. Гребенът е снабден с регулируема система за закрепване към въдицата, която позволява да се използва с различни типове въдици.

ЗEOX Pole Rest е лек и удобен за използване, като го прави идеален за дълги риболовни сесии. Той е съвместим с повечето видове въдици за риболов и е подходящ за употреба както в пресни, така и в солени води. Гребенът за хранилка ZEOX Pole Rest е изработен от здрав и устойчив на корозия материал, който гарантира дълготрайна употреба и надеждност.

Гребенът за хранилка ZEOX Pole Rest е изработен от мек EVA материал, който предпазва въдиците от повреда и износване. Той има стандартна резба, която е съвместима с всички видове подложки.

Гребенът е идеален за риболов с хранилки, като осигурява стабилно поставяне на въдицата, докато риболовецът се фокусира върху използването на хранилката.

Отличава се с лека конструкция и е удобен за пренасяне и съхранение.

Предлага се в три варианта:

-Дължина 31.5см,секции 6

-Дължина 41.5см,секции 8

-Дължина 51.5см,секции 12

размери

Дължина 31.5см,секции 6, Дължина 41.5см,секции 8, Дължина 51.5см,секции 12

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Гребен за хранилка ZEOX Pole Rest”

Добавено в количката

Виж количката