Стойка за Шаранджийски риболов – FOX RANGER MK2 за 3 въдици

779.00лв.

Второто поколение Ranger е една от най-гъвкавите стойки на всички времена, която е перфектна за почти всеки тип водоем или риболов в европейски води.

SKU: N/A
Наличност: В наличност

FOX RANGER MK2 – стойката за всеки язовир или река!  Второто поколение Ranger е една от най-гъвкавите стойки на всички времена, която е перфектна за почти всеки тип водоем или риболов в европейски води. RANGER MK2 е оборудвана с уникална система за настройка на краката – механизъм, който ви позволява да променяте ъгъла на разкрача само с няколко завъртания, без да се налага да ги отвивате напълно.

Това позволява бърза адаптация към различни ситуации и терени по време на риболов. Здравите крака, които могат да бъдат наклонени под 6 различни ъгъла, предоставят максимална гъвкавост, за да има Реънджър максимална стабилност, докато държи безценните ви въдици.

Специалният акцент и абсолютно доказателство за многообразното приложение на шаранджийската стойка FOX RANGER MK2 опцията за конверсия от нормална четирикрака стойка тип „магаре“ към четирипод (трипод с 4 крака).

Това става с преместването на елементите, държащи краката в средата на конструкцията и фиксирането им според терена в желаната поза.Трите различни дължини на краката позволяват дори повече гъвкавост и индивидуалност в зависимост от ситуацията, за да имате винаги права и стабилна стойка по време на риболов.

RANGER MK2 има максимална стабилност на почти всякакъв терен, която може допълнително да се усили с четири допълнителни карабинера, които позволяват да я завържете, или да добавите допълнително тегло.  С всички тези функционалности, шаранджийската стойка FOX RANGER MK2 може да се използва безпроблемно на всички големи язовири и реки в Европа.

Характеристики:

-Средна част: 84-140 см -2 къси крака: 41-69 см -2 средни крака: 46-77 см -2 супер дълги крака: 120-220 см

-Транспортни размери: 122х20х20 см -Тегло: ~5.8 kg

-Дължина на бъз баровете за 3 въдици: 37 см задния и 40 см предния -6 различни позиции на краката

-Месингови резби на бъзбаровете (без корозия)

-Двойни закопчалки -Транспортен калъф

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Стойка за Шаранджийски риболов – FOX RANGER MK2 за 3 въдици“

Добавено в количката

Виж количката