Сигнализатор за Сом Black Cat Passion Pro Bite Alarm

106.00лв.

SKU: N/A
Категория:
Етикет:
Наличност: В наличност

Представяме на вашето внимание, модерен сигнализатор за риболов на сом, е достъпен и надежден инструмент за риболовци, които търсят просто, но ефективно решение на брега на водата. Прикрепен към въдицата, този сигнализатор разполага с няколко ключови функции:

  • Регулиране на чувствителността: След като бъде включен, риболовецът може лесно да настрои желаната чувствителност, като завърти алармата за кълване по посока на часовниковата стрелка. Наклона определя чувствителността, отговаряща на индивидуалните предпочитания.
  • Персонализирани настройки: сигнализатора предлага 7 нива на сила на звука и 7 различни тоналности, осигурявайки персонализирано изживяване с бързи настройки чрез бутони. Освен това рибарите могат да избират от 6 различни цвята LED и да регулират яркостта според своите предпочитания.
  • Лесен риболов: Със своята удобна конструкция сигнализатора е лесен за работа и е идеален избор за риболовци на сом, които търсят надеждна  аларма.
  • Дълъг срок на употреба: С ниска консумация на енергия и здрав корпус, сигнализатора обещава дълъг срок на употреба, устоявайки на изпитанията на риболова на сом.
  1. Батерии: Алармата работи с 2 броя AAA батерии (не са включени), предоставяйки удобство и лесна употреба.

Black Cat Passion Pro Bite Alarm е отличен избор за риболовци на сом, които ценят функционалността, здравината и персонализираните характеристики на своят сигнализатор.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Сигнализатор за Сом Black Cat Passion Pro Bite Alarm”

Добавено в количката

Виж количката