Сигнализатори 4+1 FOX MICRON MX 4 ROD

828.00лв.

Сигнализаторите се включват посредством класически 3 позиционен ключ, който се намира отпред на сигнализатора.

SKU: N/A
Категория:
Наличност: В наличност

Новите сигнализатори FOX Micron MX са едни от последните уникати на марката.

Micron MX са оборудвани с добре видим 4mm многоцветен LED диод, чиито цвят сте свободни да променяте с едно натискане на бутона на гърба на сигнализатора.

Може да изберете от няколкото най-популярни цвята:  червен ,  оранжев ,  зелен ,  син ,  лилав  и  бял.  След смяна, новият цвят автоматично се променя и при централата.

Ако пък, не разчитате толкова на цвета, сигнализаторът ще индикира кълване с висококачествения си акустичен високоговорител, чиито звук се е превърнал в нещо като запазена марка за сигнализаторите FOX.

Микрон МХ са оборудвани с удобно колело за регулиране силата на високоговорителя, за да не събудите целия водоем при кълване през нощта.

Наличен е и напълно безшумен режим за моментите, в които сте далеч от въдиците и ползвате централата. Централата на FOX Micron MX използва безжична I-Com радио технология, която позволява и автоматичното синхронизиране с цвета на всеки сигнализатор.

Tru Run колелото в комбинация с D-TEch сензорната система, правят сигнализатора изключително чувствителен и за най-малките движения на влакното, което го прави чудесен помощник при плахи кълванета. Сигнализаторите се включват посредством класически 3 позиционен ключ, който се намира отпред на сигнализатора.

При включване/изключване, сигнализаторът не издава звук, което ви позволява да изпъвате линията си след хвърляне, без да смущавате околните с продължително бипкане.

С този ключ не само включвате и изключвате сигнализатора.  В най-долното му –  трето положение, се променя чувствителността към по-слаба.При Fox Micron MX е налична и възможността за свързване на светещи обтегачи с 2.5mm жак, който е елегантно прикрит на гърба на сигнализатора и защитен с гумено капаче.

За да сте сигурни, че сигнализаторите ви са максимално защитени при транспорт, в комплекта са включени и твърди кейсове за тях, които предпазват всички движещи се елементи от повреда. Всичко това е опаковано в здрава пластмасова кутия със закопчалки.

Характеристики:

-Добре видим 4mm multicolor LED диод

-Степенно усилване на звука

-Висококачествен конусен високоговорител

-Гумени вложки при леглото за въдицата

-Tru-Run колело за влакното

-Две нива на чувствителността

-Безжична I-Com радио предаваща система

-D-Tech Sensorsystem (DTSS)

-Безшумен режим -1 вход за светещ обтегач

-Твърд кейс за всеки сигнализатор

-Здрава транспортна кутия

Батерии:

-Сигнализатори: 2 x AAA батерии (не са включени)

-Централа:  3 x AA batteries (не са включени)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Сигнализатори 4+1 FOX MICRON MX 4 ROD“

Добавено в количката

Виж количката