Водоустойчива чанта за кръст сива Fenix AFB-10

29.00лв.

SKU: N/A
Категория:
Етикет:
Наличност: В наличност

Fenix AFB-10 – Партньорът на Вашия Активен Живот!

🌊 Водоустойчива и Готова за Действие: С Fenix AFB-10, вие няма да се притеснявате от влага и непредвидени обстоятелства. Тази водоустойчива спортна чанта е перфектният избор за всички, които обичат активния начин на живот.

📱 Голям Капацитет: AFB-10 разполага с голям капацитет за съхранение, позволявайки ви да носите телефона си, ключовете, портфейла и други необходими вещи без притеснение.

🏃 Комфортно и Регулируемо: С регулируемата си лента за кръст (52 – 112см), тази чанта ще се адаптира към вашите нужди. Независимо дали сте на бягане, колоездене или други спортни активности, тя ще бъде ваш надежден спътник.

🎵 Звук без Прекъсвания: Кръстовидният прорез за кабела на слушалките позволява на вас да се потопите в музиката си, докато наслаждавате на вашия тренировъчен режим.

🌙 Сигурност през Нощта: Логото на Fenix е изработено от светлоотразителен материал, който осигурява видимост и безопасност при нощни активности.

С водоустойчивия си цип и вътрешна хидроизолация, Fenix AFB-10 е сгъваемият спортен аксесоар, който винаги се държи сух.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Водоустойчива чанта за кръст сива Fenix AFB-10”

Добавено в количката

Виж количката