Универсален фенер Dulotec EDC с батерия и зарядно

55.00лв.

SKU: N/A
Етикет:
Наличност: В наличност

Универсалният фенер Dulotec EDC е надеждно и практично осветително устройство, което може да се използва в различни ситуации и за различни цели. Той е компактен, лек и удобен за носене, като може да бъде поставен в джоба, раницата или кръста.

Фенерът е снабден с вградена батерия, която осигурява продължително осветление. Времето на работа на фенера зависи от интензивността на използваната светлина, но обикновено може да издържи няколко часа. Зареждането на батерията става чрез включване на фенера във включеното зарядно устройство.

Dulotec EDC разполага с различни режими на осветление, които могат да се превключват лесно и бързо. Това включва ярка светлина, слаба светлина и различни режими на мигане за спешни ситуации или сигнализация. Фенерът е снабден с LED технология, която осигурява ярка и равномерна светлина с ниска консумация на енергия.

Една от ключовите характеристики на Dulotec EDC е неговата издръжливост и устойчивост. Той е изработен от висококачествени материали, които осигуряват устойчивост на влага, удари и износване. Това го прави подходящ за използване в различни условия на открито и за активности като къмпинг, риболов, планински преходи и други.

Дизайнът на фенера е компактен и ергономичен, осигуряващ удобно и сигурно хващане. Той разполага със защита срещу проникване на вода и прах, което го прави подходящ за използване в различни климатични условия.

Универсалният фенер Dulotec EDC е практичен аксесоар за всеки, който се нуждае от надеждно осветление в различни ситуации. Независимо дали сте на къмпинг, излет, приключение на открито или просто имате нужда от допълнително осветление в ежедневието си, този фенер е отличен избор. Той може да се използва за осветяване на пътеки, проверка на механизми, четене в тъмни условия или просто за създаване на атмосфера при къмпинг или риболовни преживявания.

Фенерът е с компактни размери, което го прави лесно преносим. Можете да го поставите в джоба си, раницата или да го закачите към ключодържателя си за бърз достъп. Това го прави удобен и практичен за всякакви ситуации.

Със своята вградена батерия и зарядно устройство, Dulotec EDC фенерът е икономичен и екологичен избор. Вече няма нужда от постоянна замяна на батерии, което е и практично, и спестяващо пари. Просто го заредете, когато е необходимо, и ще бъдете готови за следващото приключение.

Освен това, фенерът разполага с различни функции и режими на осветление. Можете да превключите между различни яркости и режими на светлина в зависимост от вашите нужди. Това ви позволява да адаптирате осветлението според ситуацията и да използвате фенера по най-ефективния начин.

В заключение, универсалният фенер Dulotec EDC е надежден, практичен и удобен за използване. Той ви предлага качествено осветление в различни ситуации и е подходящ за активности на открито, пътешествия или ежедневието. Независимо дали сте рибар, къмпингар или просто имате нужда от допълнително осветление, този фенер е отличен избор за вас.

Технически данни:

  • 24 месеца гаранция
  • Мощност: 1000 лумена
  • Разстояние на лъча: 200 метра
  • Режими на осветяване: 3 нива на яркост + мигане: Strobe и SOS
  • Тип диод: Cree XP-L V6 LED с топла бяла светлина 5000К
  • Ниво на устойчивост: IP67, падане от 1,5 метра
  • Размер: Дължина:  117 мм, Диаметър:  24 мм
  • Тегло:  72 грама , включително батерия 117 грама
  • Батерия: включена, една акумулаторна литиево-йонна батерия 18650
  • Окомплектовка: Фенер, Зарядно и Li-ion батерия

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Универсален фенер Dulotec EDC с батерия и зарядно”

Добавено в количката

Виж количката