Мултифункционален нож Ruike M61-B

129.00лв.

SKU: N/A
Категории: ,
Етикет:
Наличност: В наличност

Ножовете RUIKE са истинско майсторство, създадени с грижа и внимание към детайлите. С техните изключителни характеристики и висококачествени материали, тези ножове представляват надежден помощник за всеки риболовец.

С острието от неръждаема стомана Sandvik 12C27, RUIKE ножовете гарантират издръжливост и здравина. Тази стомана осигурява висока устойчивост на корозията и запазва остротата на острието за дълъг период от време. Така риболовците могат да бъдат уверени, че техният нож ще бъде готов да се справи с всяка задача на риболова.

Дръжките на ножовете са изработени от G10 материал, съчетаващ фибростъкло и смола. Това осигурява здравина и устойчивост на износване, предотвратява драскотини и вреди. В ръцете на риболовците, тези ножове предлагат изключителен комфорт и контрол по време на риболова.

Допълнителният клипс за носене прави ножовете RUIKE лесни за носене и удобни за съхранение. Риболовците могат да ги прикрепят към кобур или джоб и да ги имат бързо на разположение, когато ги нуждаят.

Ножовете RUIKE също така се отличават с уместно добавена функционалност, като чупещият конус от волфрамова стомана, който им дава възможност да се справят със задачи като чупене на стъкло или други твърди материали.

Комбинирайки устойчивост, комфорт и елегантен дизайн, RUIKE ножовете са идеален избор за риболовци, които търсят надежден инструмент, който да ги съпътства в техните приключения на водата. Отпуснете се, наслаждавайте се на риболова и бъдете сигурни, че RUIKE ножовете ще бъдат там, за да ви помогнат във всяка ситуация.

Ножовете RUIKE са истински произведения на изкуството, оборудвани с внимателно избрани характеристики, които ги правят перфектни за риболова. С техните висококачествени материали и прецизно изработени детайли, тези ножове са възхитителна комбинация от функционалност и елегантен дизайн.

Острието на ножовете е изработено от 12C27 неръждаема стомана, която се отличава със своята изключителна устойчивост на корозия и здравина. Твърдостта на острието, между 57 и 59HRC, осигурява устойчивост на износване и гарантира, че ножовете запазват своята острота дълго време.

Заключването на ножовете е изработено с Slip joint система, която предоставя безопасност и удобство при употреба, без да има нужда от допълнителни механизми за заключване.

Дръжката на ножовете е изработена от G10 материал, който е смес от фибростъкло и смола. Този материал предоставя на ножовете здравина и устойчивост на износване, предпазвайки ги от драскотини и вреди. Лайнерът от 420 неръждаема стомана придава на дръжката допълнителна устойчивост и здравина.

Размерът на острието е 71 мм, а дебелината му е 2.5 мм, като общата дължина на ножовете е 165 мм. Теглото им е 200 грама, което ги прави изключително леки и удобни за носене.

Гаранцията от 5 години е ясен знак за качеството и доверието, което производителят има към своите продукти. Това означава, че риболовците могат да бъдат спокойни и сигурни, че ножовете RUIKE ще са техният надежден спътник за дълги години на риболовните им приключения.

В заключение, ножовете RUIKE са идеалния избор за риболовците, които търсят перфектната смесица от качество, функционалност и изискан дизайн. С тях в ръцете си, всеки риболовец ще има увереност и удоволствие от всяка риболовна сесия.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Мултифункционален нож Ruike M61-B”

Добавено в количката

Виж количката