Лампа за къмпинг Fenix CL20R LED – оранжева

86.00лв.

SKU: d-17-44-892
Етикет:
Наличност: В наличност

Ако сте любител на къмпинга,риболова или прекарвате много време на открито, лампата за къмпинг Fenix CL20R LED е идеалният аксесоар за вас. Тя предлага ярко и удобно осветление, което ще ви помогне да се ориентирате в тъмнината и да създадете уютна атмосфера в къмпинговия лагер.

Лампата разполага с LED светлини, които предлагат висока яркост и разнообразни режими на осветление. Можете да изберете между различни яркости и режими, като регулирате силата на светлината според вашите нужди и предпочитания. Освен това, лампата има вградена батерия, която може да се зарежда чрез USB порт, което я прави удобна и икономична.

Fenix CL20R също така предлага дълготрайна работа на батерията и лесно зареждане. С вградения си USB порт можете лесно да заредите лампата от всяко устройство с USB изход, като например компютър, лаптоп или преносимо зарядно устройство.

Със своите шест режима на светене, Fenix CL20R ви дава възможност да променяте яркостта и режима на осветление според вашите нужди и предпочитания. Бялата светлина осигурява ясно осветление на околната среда, докато червената светлина е полезна за запазване на нощното ви виждане и създаване на атмосфера на уют и релаксация.

В заключение, Fenix CL20R е висококачествена акумулаторна къмпинг лампа, която ви осигурява ярко и удобно осветление във всяка ситуация. Нейните функционалности, дълготрайна работа на батерията и устойчивост на външни условия я правят отличен избор за къмпинг, туризъм и други открити дейности.

Характеристики:

  • Максималната мощност от 300 лумена осигурява ярко осветление на околната среда, позволявайки ви да видите ясно и на по-голямо разстояние.
  • Максималното разстояние на лъча от 15 метра ви позволява да осветите широка област около вас.
  • Максималното време на работа от 200 часа ви дава дълготрайна и непрекъсната употреба на лампата, без да се налага често да я зареждате.
  • Режимите на осветяване, включващи 4 нива на яркост, червено осветление и червено мигане, ви позволяват да приспособите осветлението според вашите нужди и предпочитания.
  • Къмпинг лампата използва 16 неутрални бели светодиода и 2 червени светодиода, които предлагат балансирано и ярко осветление.
  • Със степен на устойчивост IP66, лампата е защитена от прах и пръски от дъжд, което я прави подходяща за използване на открито в различни условия.
  • С компактни размери (дължина: 72 мм, ширина: 41,5 мм, височина: 50 мм) и леко тегло от 91 грама, Fenix CL20R е удобна за носене и пренасяне.
  • Вградената 1600mAh Li-polymer батерия осигурява дълготрайна мощност на лампата и може да бъде заредена с помощта на приложения USB кабел за зареждане.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Лампа за къмпинг Fenix CL20R LED – оранжева”

Добавено в количката

Виж количката