GC Bait Bander Tool

11.50лв.

SKU: N/A
Категория:
Етикет:
Наличност: В наличност

Bait Bander е сравнително нов инструмент в риболовната индустрия, който е създаден за да улесни процеса на поставяне на стръвта върху куката. Той представлява малко устройство, което се състои от пластмасова рамка и еластичен силиконов пръстен.

Когато използвате Bait Bander, поставяте желаната стръва (например пелети, или други меки стръвни материали) в силиконовия пръстен. След това можете лесно да навлезете куката през центъра на пръстена и да го извадите, като така стръвта остава здраво закрепена върху куката.

Този процес е много по-бърз и по-лесен, отколкото традиционното поставяне на стръва върху куката с помощта на пръсти или други инструменти. Bait Bander също така позволява на риболовеца да постави стръвта точно на желаното място върху куката, което може да подобри ефективността на риболова.

Bait Bander е съвместим с различни размери на куки и стръвни материали и може да се използва както в пресна, така и в солена вода. Той е удобен за използване и може да бъде носен лесно в риболовната кутия.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “GC Bait Bander Tool”

Добавено в количката

Виж количката