Челник за риболов – KATRAN Headlamp W/B 460

99.00лв.

Иновацията в този челник е  синята светлина, която придава перфектен луминисцентен ефект, който кара определени цветове буквално да сияят в  тъмнината.

Изчерпан

SKU: N/A
Категория:
Наличност: Няма наличност

Проектиран и изработен изключително за шаранджийски риболов през нощта.

Произведен от лек алуминий, с два независими LED диода – бял и син. Иновацията в този челник е  синята светлина, която придава перфектен луминисцентен ефект, който кара определени цветове буквално да сияят в  тъмнината.

Този ефект се изразява ясно при повечето от влакната на KATRAN, дори полупрозрачните влакна от Crypton серията, Neon, Eclipse, стават ярко видими при осветяване.Яркият цвят на линията ви помага да видите къде тя влиза във водата, както и на къде отива рибата при кълване или при борбата с нея.

Челникът използва син диод с дължина на вълната от 460 nm, който не излъчва ултравиолетова светлина и не е вреден за човешкото око или кожа.   Включване и смяна на режими Бутонът за включване, изключване и смяна на режими може да бъде разположен отляво или дясно, както предпочитате.За включване, просто натиснете бутона веднъж. За да преминете през различните режими, натиснете повторно.

Челникът има с 3 режима на яркост на бялата светлина и 2 на синята.Налична е и функция за запазване на последния избран режим и при следващо включване, челникът светва директно с него.За да изключите челника, просто задръжте бутона за включване и изключване.

Защита против случайно вкючване, за да не може да бъде натиснат инцидентно по време на траспорт.

Перфектна синя светлина създавайки луминисцентен ефект, синята светлина кара влакната KATRAN да светят с плътен ярък цвят.Приложимо за моделите Citron, Neon, Crypton, Crypton Symbioz.

Изключително мощтна 3400 mAh презареждаема батерия

-До 28 часа работа в режим 100 lm бяла светлина

-До 14 часа работа в режим 250lm бяла светлина

-До 7 часа работа в режим 400 lm бяла светлина

-До 6 часа работа в режим 250 lm синя светлина

-До 12 часа работа в режим 125 lm синя светлина

Вградено USB зарядно

Не е необходимо да сваляте батерията за зареждане, просто отвивате страничния капак на бутона за включване и изключване, където ще откриете защитеният USB вход за зареждане.Така може да заредите челникът от различни източници – компютър, power банка, автомобил.

Челникът ще продължи да свети, дори по време на зареждане.   IP67 защитеност и защита от падане до 1.5 метра Оптимална защита при екстремни метеорологични условия – дъжд и сняг не са заплаха за челникът KATRAN W/B 460.IP67 сертификат за пълна защита под вода, а дори и да го изпуснете, той няма да се счупи, заради изключително здравата си конструкция.   Тотално оборудване, нищо излишно.

-Връзка за главата

-Калъф от плат Oxford

-Сменяема Vapcell 3400 mAh батерия

-USB кабел за зареждане

-Инструкция и гаранционна карта

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Челник за риболов – KATRAN Headlamp W/B 460”

Добавено в количката

Виж количката