Воблер за риболов Strike Pro Inquisitor 80мм 8.3гр suspending

From: 20.00лв.

Изчисти
SKU: N/A
Категория:
Етикет:
Наличност: В наличност

Воблерът Strike Pro Inquisitor е изключително ефективна  примамка, предназначена за риболов на различни видове хищници. Той има дължина от 80 мм и тегло от 8.3 грама, като е тип „suspending“, което означава, че бавно потъва и задържа плаването си във водата на място, което го прави особено атрактивен за рибата.

Strike Pro Inquisitor е снабден с висококачествени тройни куки, които осигуряват сигурно захващане на рибата при улов. Изработен е от здрави и издръжливи материали, които го правят подходящ за улов на по-големи хищници.

Този воблер е много универсален и може да се използва успешно при различни стилове на риболов. Подходящ е за спининг риболов както в реки, езера, така и в морето. Strike Pro Inquisitor е идеален за риболов на щука, бас, костур, сом, и други хищници.

Цветовата гама на воблера е разнообразна, което му позволява да имитира различни видове риба и да привлича вниманието на хищниците. Също така, той е оборудван с ярки и привлекателни очи, които увеличават шансовете за успешен улов.

Воблерът Strike Pro Inquisitor е един от най-добрите избори за риболовци, които търсят надеждна и ефективна изкуствена примамка за лов на хищници. С него имате възможност да усъвършенствате своите риболовни умения и да създадете незабравими риболовни преживявания.

Системата за дълго замятане с магнит е особено полезна за постигане на по-дълги замятания и по-голямо покритие на рибните зони.

Шумовата камера с ниска честота допринася за по-реалистичното поведение на воблера във водата, като създава примамливи звуци, които привличат вниманието на хищниците. Този тип шум е особено ефективен при риболов на по-големи хищници.

С тегло от 8,3 грама и максимална дълбочина на газене до 1,2 метра, воблерът е подходящ за риболов както в плитки, така и в по-дълбоки води. Минималната дълбочина на газене от 0,7 метра го прави подходящ и за риболов на риби, които обичат да се задържат в по-плитки води.

С две тройки куки и напрежение на куката от 8 кг, воблерът е надежден и осигурява сигурно захващане на рибата при улов. Формата на тялото, която е създадена в стил „Минноу“, предоставя реалистично движение и визуален ефект на рибата, което го прави изключително атрактивен за хищниците.

Възможността за спиране на воблера при риболов е отлична техника за предизвикване на реакция от страна на хищниците. Тази характеристика прави воблера много ефективен при риболов на стояща вода или на място с по-малки промени в течението.

Размери

GC01S, A230S, 613-713, A223S-RP

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Воблер за риболов Strike Pro Inquisitor 80мм 8.3гр suspending”

Добавено в количката

Виж количката