Воблер за риболов F 1181 Hardcore Heavy Shot S

From: 30.80лв.

Изчисти
SKU: N/A
Категория:
Етикет:
Наличност: В наличност

Невероятен воблер за морски риболов на лаврак,паламуд,скумрия,дорадо и др.

Малката му устна захваща здраво водата и можете да извършвате високоскоростно изтегляне директно под повърхността на водата!
Примамката има уникална производителност на дълги разстояния, която не може да загуби дори при насрещен вятър.

Дизайнът на воблерът е уникален, много аеродинамично тяло, разпределението на теглото е доста подобно на това на метален джиг, но е пластмаса с висока устойчивост и също така примамката носи проходна броня, която никога няма да позволи на страхотната риба която сте закачили да избяга поради счупване на воблерът.

Това е доста важно, ако смятаме, че ще го използвате дори за риболов на риба тон и други много силни видове, които биха отнели много малко време, за да унищожат твърдата  примамка, която не е специално проектирана.

Благодарение на разпределението на теглото и дизайна, той успява да се движи свободно, като рисува дискретно търкаляне и с падане, което е наистина отлично, сякаш това беше риба, която беше зашеметена в лудост и потъва без да знае.

Обобщавайки, риболовната примамка DUEL Hardcore Heavy Shot е много удобна за гмуркане сред ята с малко риба тон, както казахме преди, риба тон и пелагични видове като цяло.

Производителя е направил тестове за хвърляне с DUEL Hardcore Heavy Shot S и са го изкарали до почти 100 метра разстояние, тоест воблерът е сериозен играч в риболова.

  • Воблер F1181 Hardcore Heavy Shot S105мм DUEL
  • Дълбочина: 0м до 0.50м
  • Размер: 10.5см
  • Тегло: 30гр
размери

HKS, HIW, HBPC, HLPC, HRCA, HLKI, HPI

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Воблер за риболов F 1181 Hardcore Heavy Shot S”

Добавено в количката

Виж количката