Воблер Maria Boar Rerize 130мм 55гр

From: 70.00лв.

Изчисти
SKU: N/A
Категория:
Етикет:
Наличност: В наличност

 Воблерът Maria  130 Slow Sinking е част от новото поколение спинингови примамки със средно тегло, произведени от водещ японски производител.

Основната характеристика на тази примамка е отличната ѝ способност за замятане, която се постига със специално разработено съотношение между дължина и тегло за прицелване на големи разстояния от лодка или от брега.

В тази SS версия примамката е дълга само 130 мм и тежи 55 г.

Нейната късота позволява перфектно имитиране на фуражни риби като сардини и аншоа.

Методът на извличане е по подобие на класическа примамка и следователно е „стоп-енд-гоу“, но се характеризира с много силно изразено търкаляне и потъване по време на паузата, което симулира постоянното поглъщане на рибка, която е била повалена или ранена от хищническа атака. Усилването на тази част очевидно е изработено от неръждаема стомана с диаметър 1,5 мм, а овалният прорез, в който преминава куката, позволява да издържи дори на най-големите хищници в най-ожесточените битки. Ето защо тя е подходяща не само за захранване на риби, но и за риболов от брега, като я използвате вместо класически джиг.

И именно при джигинга от брега този воблер е невероятен.

Докато нормалните джигове имат бързо действие поради високата си плътност, тази примамка остава на едно и също място дълго време, което ви позволява да изследвате по-дълбоките слоеве; скоростта на потъване от 1 м/сек е перфектният баланс, който ви позволява да навлезете по-дълбоко дори срещу трудни противници.

размери

B24D, B01H, B21H

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Воблер Maria Boar Rerize 130мм 55гр”

Добавено в количката

Виж количката