Strike Pro Inquisitor 130SP 26.5гр suspending

From: 28.00лв.

Изчисти
SKU: N/A
Категория:
Етикет:
Наличност: В наличност

Strike Pro Inquisitor 130SP е воблер със състояние на плаващ, със способност за задържане на определена дълбочина и тегло от 26,5 грама.

Ето някои от основните характеристики на този воблер:

  1. Система за дълго замятане: Inquisitor 130SP разполага със система за дълго замятане, която включва комбинация от магнит и волфрамова топка. Това позволява по-добра дистанция при хвърляне и прецизност.
  2. Шумова камера: Воблерът разполага с шумова камера, която генерира звук при движение във водата. Типът на шума е средна честота, което може да привлече вниманието на хищните риби.
  3. Тегло и размер: Inquisitor 130SP има тегло от 26,5 грама и дължина от 130 мм. Тези размери го правят подходящ за риболов на различни видове хищни риби.
  4. Максимална и минимална дълбочина: Воблерът може да достигне максимална дълбочина от 2 метра и има минимална дълбочина от 1 метър. Това го прави универсален за различни водни среди и дълбочини.
  5. Брой куки и номер на куката: Inquisitor 130SP е оборудван с 3 тройни куки. Номерът на куката е 4.
  6. Напрежение: Максималното напрежение на воблера е 15 кг. Това го прави подходящ за риболов на по-големи и борбени хищници.
  7. Водно поведение: Воблерът има поведение на спиране при водене. Това му позволява да задържа позицията си и да предизвика реакция от страна на рибите.
  8. Производител на кука: Куките на Inquisitor 130SP са произведени от OWNER , което гарантира качество и надеждност.
  9. Форма на тялото: Тялото на воблера е във формата на минноу, която е популярна и ефективна форма за примамване на хищни риби.

Strike Pro Inquisitor 130SP съчетава в себе си впечатляващи технически характеристики, включително система за дълго замятане, шумова камера и спиращо поведение, които го правят изключително привлекателен за хищни риби.

Със своята издръжливост и привлекателен дизайн, този воблер е отличен избор за риболовци, които търсят успешен улов и незабравими риболовни преживявания.

размери

612T, A223S-RP, A70-713, 613-713

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Strike Pro Inquisitor 130SP 26.5гр suspending”

Добавено в количката

Виж количката