Strike Pro buster v eg-148 85мм 17.7гр sinking

From: 21.10лв.

Изчисти
SKU: N/A
Категория:
Етикет:
Наличност: В наличност

Strike Pro Buster V EG-148 е воблер със  с дължина 85 мм и тегло от 17.7 грама.

Ето някои от основните характеристики на този воблер:

  1. Система за дълъг замятане: Buster V EG-148 е снабден със система за дълъг замятане, използваща собственият му теглови център. Това позволява по-дълъго и прецизено замятане на воблера.
  2. Шумова камера: Воблерът разполага с шумова камера, която произвежда низкочестотен шум при движение във водата. Този тип шум привлича вниманието на хищни риби и ги стимулира към удар.
  3. Максимално и минимално заглубление: Buster V EG-148 може да достигне максимално потъване от 1.5 метра и има минимално потъване от 0.2 метра. Това го прави подходящ за риболов в различни водни среди и дълбочини.
  4. Количество куки и номер на куката: Воблерът е оборудван с 2 тройни куки, като номерът на куката е 4.
  5. Напрежение: Максималното напрежение на воблера е 12 кг. Това го прави подходящ за улов на по-големи и по-борбени хищници.
  6. Производител на куката: Куките на Buster V EG-148 са произведени от компанията OWNER, която е известна с високото качество на своите риболовни куки.
  7. Плаваемост (екшън): Воблерът има потъваща плаваемост, което означава, че се потапя при водене. Това му позволява да достигне определена дълбочина във водата и да създава реалистични движения на ранена риба.

Strike Pro Buster V EG-148 е качествен потъващ воблер, който комбинира функционалност, издръжливост и привлекателен дизайн. Със своите спецификации, той е подходящ за риболовци, които търсят успешен улов на хищни риби в различни водни условия и дълбочини.

Воблерът предизвиква привлекателни движения и акция във водата, което може да привлече вниманието на хищниците. Той създава вибрации и трептения, които симулират движението на ранена или плашеща се риба, като ги подтиква към ухапване.

Размери

C683F, A242S, A70-713, AC202F

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Strike Pro buster v eg-148 85мм 17.7гр sinking”

Добавено в количката

Виж количката