Джиг Hayabusa SE123 TG 220 гр #11

150.00лв.

SKU: N/A
Категория:
Етикет:
Наличност: В наличност

Джигът „Hayabusa SE123 TG 220 гр #11“ е специална риболовна примамка, която се използва за техниката на риболов с тайлаба (Jigging) на открито море .

Тази примамка е произведена от компанията Hayabusa и се отличава със висока производителност при риболова.

Тайлаба (Jigging) е популярна техника за риболов, като се използва тежка примамка, която се плъзга и подмамва рибите от дъното. Джиговете като „Hayabusa SE123 TG 220 гр са специално създадени да бъдат ефективни в такъв тип риболов, като привличат вниманието на рибите и провокират хапането им.

Основни характеристики:

  1. Висока плътност: Тунгстеновата глава с висока плътност прави тайлабата да бъде бърза и бързо потъва, позволявайки бързо достигане на дъното при риболов.
  2. Използване в силни течения и дълбоки зони: Тази тайлаба е особено ефективна при риболов в условия на силни течения и в дълбоки води, където е необходима бърза реакция и дълбока проникновеност.
  3. Компактният силует на тайлабата я прави подходяща за риболов в ситуации, когато рибите са по-неактивни и избирателни при хранене.
  4. Нисък център на тежестта: Тайлабата е проектирана с нисък център на тежестта, което осигурява стабилна позиция при падане към дъното.
  5. Управление на потока на вода: Формата на главата позволява на тайлабата да контролира потока на водата при издърпване, като намалява съпротивлението и увеличава маневреността.

Тези характеристики правят тайлабата с тунгстенова глава идеален избор за риболовци, които се занимават с тежък риболов в трудни условия и се нуждаят от примамка, която да може бързо и ефективно да пада към дъното и да бъде управлявана при риболов във води със силни течения.

-Тегло 220 гр

-Цвят #11

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Джиг Hayabusa SE123 TG 220 гр #11”

Добавено в количката

Виж количката