Зарядно за батерии Vapcell S4 Plus

149.00лв.

SKU: N/A
Категория:
Етикет:
Наличност: В наличност

🚀 Бързо Зареждане: S4 Plus може да достигне до 3А на всеки слот, общо до 12А, предоставяйки бързо и ефективно зареждане за вашите батерии.

🔌 Универсалност: Зарядното е универсално и поддържа различни видове батерии, включително Li-ion, Ni-Mh и Ni-Cd. Съвместим е с батерии с диаметър от 10 до 26 мм и дължина от 34 до 75 мм.

🤖 Интелигентно Зареждане: S4 Plus разпознава типа и състоянието на всяка батерия и настройва параметрите на зареждане според тях. Той предлага широк диапазон на зарядни токове от 0.25A до 3A.

🔋 Ръчен Режим: За напреднали потребители, зарядното предлага ръчен режим с отделен превключвател. Това позволява на вас да контролирате зареждането по ваш избор.

🔍 Анализ и Мониторинг: S4 Plus може да измери капацитета на батериите и да покаже вътрешното им съпротивление, предоставяйки подробна информация за състоянието им.

🔄 Възстановяваща Функция: Зарядното може да извършва цикъл за спасяване на стари и изтощени батерии, продължавайки тяхния живот.

🔒 Защита и Безопасност: S4 Plus включва защита от обратно поставяне на батериите, презареждане и преразреждане, гарантирайки безопасното зареждане на вашите батерии.

🔌 Окомплектовка: Зарядното устройство и включеният адаптер за 220V правят S4 Plus готов за употреба.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Зарядно за батерии Vapcell S4 Plus”

Добавено в количката

Виж количката