Kъмпинг лампа Olight Obulb MC 75lm

75.00лв.

SKU: N/A
Категория:
Етикет:
Наличност: В наличност

Новата къмпинг лампа Olight MC е универсална и удобна за използване при всякакви ситуации.

Ето някои от нейните характеристики:

  • Надеждна и презареждаема: Лампата разполага с вградена Li-Ion батерия с капацитет от 630mAh, която се презарежда с помощта на магнитно зарядно Olight MCC1А USB кабел.
  • 360-градусово осветление: Лампата осветява на 360 градуса с неутрална светлина с мощност от 75 лумена. Това осигурява равномерно осветление във всички посоки.
  • Разнообразни режими на осветление: Olight MC разполага с обновени 8 режима на осветление. Това включва различни нива на топла бяла светлина, червена, зелена, синя и мигаща червена светлина, както и режими за промяна на градиента и циклиране на цветовете.
  • Удароустойчив и влагоустойчив корпус: Лампата е изработена с удароустойчив и влагоустойчив корпус от полимер TPE/PC. Тя може да издържи на падане от височина до 1,5 метра и не се притеснява от дъжд. Освен това, лампата може да бъде прикрепена към метални повърхности с помощта на вградения магнит.
  • Удобен и компактен дизайн: Лампата е лека с тегло от само 55 грама и има компактни размери – 48 мм височина и 54 мм диаметър. Това я прави лесна за носене и съхранение.

В комплекта на Olight MC се включва MCC1А USB магнитен кабел за зареждане, метална подложка за прикрепяне и книжка с инструкции.

Това е надеждна и удобна къмпинг лампа, която ще ви осигури нужното осветление в различни ситуации както у дома, така и на открито.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Kъмпинг лампа Olight Obulb MC 75lm”

Добавено в количката

Виж количката