Фенерче Olight Baton 3 Pro MAX 2500 лумена магнезиева сплав Desert Tan

239.00лв.

SKU: N/A
Категория:
Етикет:
Наличност: В наличност

Fenix ​​Baton 3 Pro Max е компактен, но мощен EDC (Everyday Carry) фенер, който предлага впечатляващи функции. Ето някои от характеристиките му:

  • Максимална мощност от 2500 лумена: Фенерчето разполага с турбо режим, който осигурява достатъчно ярка светлина за различни сценарии и нужди.
  • Оптична система със скрит сензор за близост: Този сензор предпазва фенерчето от прегряване на лещата в случай на евентуално активиране. Потребителите могат да деактивират временно или за постоянно сензора според своите предпочитания.
  • Проверка на нивото на батерията: Фенерчето предлага нов начин за проверка на нивото на батерията. Просто разклатете бързо фенерчето и индикаторът за батерията ще ви покаже нивото, без да е необходимо да го включвате.
  • Вградена батерия с голям капацитет: Фенерчето е снабдено с вградена батерия от 5000 mAh, която може да осигури работа до 60 дни в икономичен режим. Зареждането се извършва чрез характерния магнитен кабел за зареждане на Olight.
  • Удобен и лесен за употреба: Фенерчето разполага с уголемен страничен превключвател с вдлъбнат дизайн, който го прави още по-лесен за работа. В комплекта се включва и L-образна стойка, която е удобна за съхранение на фенерчето.

Fenix ​​Baton 3 Pro Max предлага висока производителност, иновативни функции и удобство за носене в ежедневието. Това е отличен EDC фенер, който ще задоволи вашите нужди от осветление в различни ситуации.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Фенерче Olight Baton 3 Pro MAX 2500 лумена магнезиева сплав Desert Tan”

Добавено в количката

Виж количката