Фенер Olight Perun 2 2500lm.

215.00лв.

SKU: N/A
Категория:
Етикет:
Наличност: В наличност

Фенерчето Olight Perun 2 е висококачествено и функционално осветително устройство.

  1. Светлинен поток: Фенерчето предлага светлинен поток от 2500 лумена, което го прави много ярко и подходящо за различни ситуации.
  2. Магнит и щипка: Фенерчето е снабдено с магнит в задната си част, който позволява лесно прикрепване към метални повърхности. Също така, има и стоманена щипка, която може да се използва за закачане на фенерчето към дрехите или раницата.
  3. Лента за носене на глава: В комплекта има лента за носене на глава, която позволява поставянето на фенерчето на главата, осигурявайки свободни ръце при работа или излети.
  4. Зарядно устройство: Фенерчето се захранва от една модифицирана презареждаема батерия 21700 3,7V 4000mAh, която е включена в комплекта. Зареждането става чрез бързо зарядно устройство, което използва USB порт и предлага трето поколение Olight MCC3 с мощност от 1,5А.
  5. TIR рефлектор: Фенерчето е оборудвано с TIR рефлектор, който осигурява хомогенно разпределение на светлината и е особено полезен за близки дистанции.
  6. Плавно включване и изключване: За по-добра адаптация на очите, фенерчето предлага плавно включване и изключване на светлината.
  7. IR сензор: Вграденият IR сензор автоматично намалява силата на светлината, ако фенерчето е твърде близо до повърхността, което предпазва очите и осигурява по-добра комфортност на работата.
  8. Корпус: Корпусът на фенерчето е изработен от авиационен алуминий с тип III твърдо анодно покритие, което го прави здраво и устойчиво на удари. Фенерчето е с водоустойчивост по стандарта IPX8, което означава, че е защитено от потапяне във вода до определена дълбочина.
  9. Комплект: В комплекта на фенерчето Olight Perun 2 са включени самото фенерче, презареждаема батерия, зарядно устройство към USB, стоманена щипка, връзка за носене и инструкции за употреба.
  10. Гаранция: Фенерчето идва с гаранция от 5 години, което гарантира качеството и надеждността на продукта.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Фенер Olight Perun 2 2500lm.”

Добавено в количката

Виж количката