Фенер FENIX LR50R 12000 лумена

650.00лв.

SKU: N/A
Категория:
Етикет:
Наличност: В наличност

Ето някои от ключовите характеристики и спецификации на този фенер:

  1. Мощност и Яркост: Максималната мощност на фенера е 12000 лумена, което го прави изключително ярък. Този висок луменен изход е подходящ за осветление на дълги разстояния и изключително тъмни места.
  2. Дължина на Лъча: Фенерът може да освети на разстояние до 950 метра, което е впечатляваща дистанция за фенер.
  3. Интелигентен Сензор за Близост: Фенерът разполага с интелигентен сензор за близост, който намалява яркостта, когато главата на фенера се намира твърде близо до обект. Това помага да се избегнат инциденти поради възможната топлинна опасност.
  4. Режими на Осветление: Фенерът предлага различни режими на осветление, включително Turbo, SOS и Strobe в тактически режим, както и 6 нива на яркост в общ режим. Това предоставя гъвкавост при използване в различни ситуации.
  5. Водоустойчивост и Устойчивост на Прах: Съгласно характеристиките, фенерът е с рейтинг на устойчивост IP68, което означава, че е защитен от проникване на прах и може да се потапя под вода до 2 метра дълбочина.
  6. Батерия и Време на Работа: Фенерът е захранван от включената литиево-йонна батерия с капацитет 16000 mAh. Максималното време на работа е посочено на 58 часа, което може да варира в зависимост от използвания режим на осветление.
  7. Дизайн и Тегло: Фенерът е компактен с размери Дължина: 163 мм, Ширина: 88 мм, Височина: 60 мм и тегло от 986 грама с включената батерия.
  8. Батерийни Опции: В допълнение към включената батерия, фенерът може да работи с една до четири батерии 21700 (не са включени) като резервни.
  9. Окомплектовка: Фенерът е доставен с различни аксесоари, включително акумулаторна литиево-йонна батерия (16000 mAh), USB Type-C кабел за зареждане, ремък, кобур, презрамка и резервен О-пръстен.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Фенер FENIX LR50R 12000 лумена”

Добавено в количката

Виж количката