Фенер Dulotec Guardian

120.00лв.

SKU: N/A
Категория:
Етикет:
Наличност: В наличност

Мощен тактически фенер Dulotec Guardian, който е проектиран да отговори на нуждите на различни потребители – от служители на правоохранителни органи до хора, които се занимават с лов, риболов, туризъм и други активности.

Някои от ключовите характеристики на фенера са:

  1. Максимална мощност: Фенерът предлага впечатляващи 1800 лумена, което го прави много ярък и подходящ за далечни разстояния.
  2. Максимална далекобойност: Фенерът има впечатляваща далекобойност от 700 метра, което означава, че светлината може да достигне далечни обекти.
  3. Диод: Dulotec Guardian използва Luminus SFT40 диод, който предоставя бяла светлина с температура от 6500K. Това дава ярка и ясна светлина.
  4. Зареждане: Фенерът е оборудван с магнитно зарядно с бързо зареждане от 1.3А. Това позволява удобно и бързо зареждане на батерията.
  5. Размери: Dulotec Guardian има компактни размери, с глава от 38 мм, тяло от 25 мм и капачка с диаметър от 27-32 мм. Общата дължина на фенера е 143 мм.
  6. Окомплектовка: Фенерът се предлага с батерия 21700 Dulotec с капацитет от 5200 Mah, кабел за зареждане, калъф и темляк. Това предоставя удобство и функционалност при използването му.
  7. Защити: Dulotec Guardian притежава редица защити, включително защита от преразреждане на батерията, защита от презареждане на батерията, защита от вода и прах съгласно стандарта IP66 и защита от прегряване. Тези функции осигуряват безопасно и надеждно използване на фенера.
  8. Управление: Фенерът се контролира чрез два бутона – единият включва светлината, а другият сменя режимите. Има възможност за избор на стартиращ режим или запаметяващ режим на фенера при изключване.
  9. Хват: Дизайнът на фенера предоставя два варианта за хващане – тактически и ежедневен хват. Клипсът, който може да се заключи, осигурява здраво прикрепване към униформа, жилетка или дреха.

Общо взето, Dulotec Guardian може да задоволи нуждите на различни потребители, предоставяйки ярка светлина, дълъг обхват, удобство и защита.

Този фенер е подходящ както за професионална употреба от служители на правоохранителни органи, така и за различни отдихови и спортни активности.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Фенер Dulotec Guardian”

Добавено в количката

Виж количката