EDC фенер Olight Javelot Mini 1000 лумена 600м

239.00лв.

SKU: N/A
Категория:
Етикет:
Наличност: В наличност

Javelot Mini е компактен EDC (Everyday Carry) фенер, който предлага силна осветеност и далекобойност. Той е подходящ за различни приложения като Search and Rescue (SAR), правоохранителни органи, лов,риболов и къмпинг.

Фенерът има мощност от до 1000 лумена и може да освети разстояние до 600 метра. Това го прави изключително полезен за навигация в тъмни условия или за откриване на отдалечени обекти.

Javelot Mini се захранва от единична 2040mAh 18500 акумулаторна литиева батерия, която осигурява работа до 4 часа и 57 минути. Това позволява продължителна употреба без прекъсване, преди да бъде необходимо презареждане на батерията.

Задната част на фенера е разработена по дизайн на капачката две в едно на Olight. Тя предлага две функции – магнитно зареждане и включване с палец. Това означава, че фенерът може да се зарежда магнитно чрез специален кабел, който се поставя магнитно върху задната капачка. Зареждането е бързо и удобно. Освен това, задната капачка позволява и включване на фенера с палец, което е удобно при бързи операции или когато имате нужда от моментален достъп до светлината.

Корпусът на Javelot Mini е изработен от авиационен клас алуминий, който му придава издръжливост и устойчивост на падане от 1,5 метра. Той също така притежава водоустойчив рейтинг IPX8, което означава, че е защитен от вода при натиск до определена дълбочина.

Основни характеристики на Javelot Mini:

  • Мощност: до 1000 лумена
  • Далекобойност: до 600 метра
  • Захранване: единична 2040mAh 18500 акумулаторна литиева батерия
  • Време на работа: до 4 часа и 57 минути
  • Задна капачка две в едно: магнитно зареждане и включване с палец
  • Корпус от авиационен клас алуминий
  • Устойчивост на падане: 1,5 метра
  • Водоустойчив рейтинг: IPX8

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “EDC фенер Olight Javelot Mini 1000 лумена 600м”

Добавено в количката

Виж количката