Челник Dulotec BH1

20.00лв.

SKU: N/A
Категория:
Етикет:
Наличност: В наличност

Челникът Dulotec BH1 е наистина удобно и икономично решение за осветяване. Тук са изброени ключовите предимства на този челник:

 1. Удобен и лек дизайн: Dulotec BH1 е малък и лек, което го прави лесен за носене и използване. Той стои стабилно на главата и не загрява, осигурявайки комфорт по време на употреба. Освен това, той може да се накланя до 45 градуса надолу, което ви позволява да насочите светлината точно там, където ви е необходима.
 2. Ергономичен дизайн: Dulotec BH1 използва големи COB (Chip-on-Board) диоди, които осигуряват прекрасно неутрално разлято осветление. Тази светлина е равномерна и не заслепява, а също така не създава рязки сенки. Това е важно при работа на тъмни места, където е необходимо да се осветят големи площи. Dulotec BH1 предоставя широка и равномерна осветеност, която не може да се постигне с традиционните челници с рефлектор или фокусираща оптика. Челникът е подходящ както за работа на електрически табла, така и за осветяване при къмпинг, в гората или в домашни условия. Освен това, има допълнителни LED диоди за осветяване на 50 метра и червен диод за сигнализация, които предоставят различни режими на светене.
 3. Работа с батерии: Dulotec BH1 работи с алкални или презареждаеми батерии от тип ААА. Това е удобно, тъй като такива батерии са широко разпространени, лесно достъпни и евтино се намират. Можете да смените батериите бързо и лесно, без да чакате да се презаредят. Един комплект батерии осигурява до 9 часа на силен широк режим и до 20 часа на слаб широк режим.
 4. Лесно управление: Dulotec BH1 има два бутона, които работят независимо един от друг. Те управляват различни профили на светлината, което ви позволява да настроите осветлението според вашите нужди и предпочитания.
 5. Подходящ за различни потребители: Dulotec BH1 е подходящ както за възрастни, така и за деца. Той използва безопасни батерии и е лек, което го прави удобен за дълги периоди на употреба. Челникът също така е подходящ за употреба в автомобили, тъй като алкалните батерии могат да издържат години и могат да бъдат използвани без да се притеснявате дали са заредени. Ако използвате челника ежедневно за работа, можете да го захранвате с презареждаеми никел-метал хидридни батерии.

Технически параметри:

 • Материал: Пластмаса
 • Размери: 65х42х35 мм
 • Тегло: 87 гр. с батериите и ластика
 • Водоустойчивост: IPX4 – устойчив на лек дъжд
 • Комплектът съдържа: Челник и ластик за глава
 • Време на работа с един комплект батерии: 9 часа на силно широко осветяване и 22 часа на ниско широко осветяване. Моля, имайте предвид, че времето на работа може да варира в зависимост от качеството на използваните батерии. Измереното време на работа е било извършено с евтини батерии от видеоклипа, собствена марка на супермаркет. Със спадане на напрежението на батериите, съответно намалява и светлината. Измерваният период е до наличието на полезна светлина, като на ниския режим тя може да продължи до над 30 часа преди изключване, но светлината става доста слаба.

Управлението на челника става чрез двата бутона, като всеки бутон работи независимо от другия:

 • Ляв бутон (централен диод за фокусирана светлина): Силно осветление – слабо осветление – мигане – изключване
 • Десен бутон (широко осветяване и червен диод): Силно широко осветяване – слабо широко осветяване – мигащо широко осветяване – постоянно червено светене – мигащо червено светене

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Челник Dulotec BH1”

Добавено в количката

Виж количката