Нож Dulotec Scalpel

ПРОМО

From: Original price was: 180.00лв..Current price is: 120.00лв..

Изчисти
SKU: N/A
Категория:
Етикет:
Наличност: В наличност

Dulotec Scalpel може бързо да стане най-острият ви нож с изключителна лекота при употреба. Неговият елегантен дизайн и точни размери го правят незаменим аксесоар за лов, риболов, излети в гората или къмпинг, а също и в кухнята. Той перфектно допълва вашата туристическа или ловна брадва, предоставяйки ви най-доброто от двата инструмента.

Дръжката на ножа е уникално изваяна, използвайки ударо- и водоустойчив полимер – G10. Тя е проектирана да лежи удобно във всяка ръка, като ножът е подходящ както за леви, така и за десни ръце, в прав и обратен хват. Изтъненият край и подходящото място за палеца предлагат удобство при обезкостяване и филетиране.

Острието, изработено от стомана Sandvik 14C28N, предоставя плашеща острота. С помощта на диамантеното точило в комплекта, можете лесно да поддържате остротата навсякъде. Стоманата е неръждаема и жилава, гарантирайки ви безпроблемна употреба дори в агресивни условия.

Кожената кания задържа ножа сигурно, като го прави лесно достъпен по време на приключенията ви. Dulotec Scalpel е произведен в България и е предназначен основно за рязане на храна, месо, дране и филетиране. Подходящ е за риболов, лов, туризъм и къмпинг.

ВНИМАНИЕ! Dulotec Scalpel е предназначен само за рязане, режещият ръб е изключително тънък и не понася странично натоварване, върхът също е тънък.

Цвят на дръжката

Черен, Зелен, Оранжев

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Нож Dulotec Scalpel”

Добавено в количката

Виж количката