Макара за риболов на тролинг TICA TEAM TM12W

299.00лв.

SKU: N/A
Категория:
Етикет:
Наличност: В наличност

TICA TEAM TM12W е висококачествена макара за риболов на тролинг, създадена, за да отговори на изискванията на страстните риболовци.

Ето някои от най-важните характеристики на тази макара:

 

 1. Издържлив Корпус: Корпусът и шпулата на макарата са изработени от един блок алуминий, което ги прави здрави и издръжливи.
 2. Антикорозионно Покритие: Корпусът и шпулата са обработени със специално антикорозионно покритие, което ги прави подходящи за употреба в морски условия.
 3. Съставни Части от Неръждаема Стомана: Зъбните колела, пиньонът и други механични части са изработени от неръждаема стомана, което гарантира устойчивост срещу корозия и продължителна употреба.
 4. Антикорозионни Лагери: Макарата разполага с 6 лагера от неръждаема стомана със защита срещу корозия, както и с два макси лагера срещу връщане на задната игла, поставени от двете страни на шпулата.
 5. Регулируема Спирачка: Спирачката е изработена с дискове от въглерод и предоставя микрометрична настройка за точен контрол на напрежението на влакното.
 6. „Soft Touch“ Дръжка: Дръжката е създадена за комфортен и удобен захват по време на риболов.
 7. Алуминиева Шпула: Шпулата е изработена от анодизиран алуминий, който осигурява здравина и лекота.

   

  • TICATEAM TM12W

   • Брой Лагери: 6 лагера общо, от които 2 са макси лагера.
   • Тегло: 730 грама.
   • Предавателно число: 4.2.
   • Капацитет на шпулата (Плетено Влакно): 0.40 мм – 530 метра, 0.45 мм – 420 метра, 0.5 мм – 340 метра, 0.55 мм – 280 метра.
   • Макс Драг: 10 килограма.
   • Брой Обороти на Дръжката: 76 см.

TICA TEAM TM12W е отличен избор за риболовци, които търсят висококачествена макара, създадена да се справи с предизвикателствата на морската среда и да осигури надеждност по време на риболов.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Макара за риболов на тролинг TICA TEAM TM12W”

Добавено в количката

Виж количката